Najaarstour 2017

 

Dit najaar kunt u weer meedoen aan de Najaarstour, een laagdrempelige officiële NGF competitie voor teams ongeacht het niveau, zij het wel voor spelers met een EGA handicap van maximaal 36. Het getal 4 is de kern: 4 spelers, 4 teams in een poule en tenminste 4 zondagen. De speeldata zijn 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober en 5 november, met een finaledag voor de poulewinnaars op 12 november, alles in 2017. Er wordt gestart om 11.00 uur. De greenfee bedraagt maximaal € 35, ongeacht op welke baan u speelt. Elk team is eenmaal ontvangend team, maar speelt gewoon mee.

De teamsamenstelling is helemaal vrij. Er mogen dames- en herenteams meedoen, en er mag in gemengde teams worden gespeeld. Er is geen leeftijdsgrens. Er hoeven vooraf geen namen te worden opgegeven, er mag elke keer in een andere samenstelling worden gespeeld. De spelvorm is 18 holes Stableford met handicapverrekening.

Uiterlijk 4 oktober a.s. moet het aantal deelnemende teams van GC Martensplek worden aangemeld bij de NGF. U kunt zich individueel of met een groep opgeven bij de Receptie. U krijgt dan het competitiereglement toegestuurd.

Ik voorspel een heel mooi najaar, dus doe mee!

Marius Breukink

NGF coördinator