Nieuws, Opendagen Golf | Ot & Sien | KIRI | De G'Oldies | ESO golftoernooi

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Opendagen Golf | Ot & Sien | KIRI | De G'Oldies | ESO golftoernooi

Beste Bezoeker,

Van de Baancommissie

Veranderingen bij hole 4


Zoals u al gezien en gehoord heeft, is er bij hole 4 een aanpassing gemaakt ter bescherming van  (de eigendommen van- ) de buren.

  • De Out of Bounds- paaltjes zijn naar binnen geplaatst zodat er niet meer van rechts geslagen kan worden.

  • Er is een waarschuwingsbord geplaatst om hiervoor extra aandacht te vragen.

Ter informatie:

Er is op deze hole geen andere verantwoordelijkheid dan op de andere holes. Als je bv op hole 12 schade zou toebrengen aan het huis naast de baan of aan de schuur van de groundsmen, kun je daarvoor ook worden aangesproken.

Men is verzekerd op een  Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren als je werkelijk aansprakelijk bent voor schade die je toebrengt aan de eigendommen van een ander.

Enige uitsluiting hiervan is als dit met opzet gebeurt. Hiervan is normaal gesproken geen sprake.

De eigen WA-verzekering gaat voor. Als deze dekking onvoldoende is, dan komt dekking via de NGF aan de orde. Deze is altijd secundair.


Hopelijk biedt deze informatie voldoende duidelijkheid t.a.v. de aansprakelijkheid van het golfen.


Open Golf Dagen 8 en 9 april

Beste Leden,

Zaterdag 8 en zondag 9 april stelt Golf Club Martensplek haar deuren open voor een ieder die kennis wil komen maken met de golfsport. Landelijk doen er dit weekend veel banen mee en dit is natuurlijk bij uitstek de mogelijkheid om vrienden, familie, kennissen, etc, uit te nodigen.

We starten beide dagen om 13.30 uur; ontvangst in HCR met koffie / thee

Aanvang programma: 14.00 uur. Ot & Sien

Beste leden,

Wilt u er rekening mee houden dat aanstaande zaterdag, 1 april, de laatste aanmeldingsdag is voor de Knock-out competitie Singles en Koppels (Ot&Sien).KIRI Maandbeker zaterdag 1 april 2017

VAN DE WEDSTRIJDCOMMISSIE: KIRI Maandbeker Stableford


Door een foutje leek het erop dat in de wedstrijdkalender voor aanstaande zaterdag 1 april geen mogelijkheid is om u in te schrijven voor de KIRI-maandbeker Stableford (tot handicap 36).


Dat is echter wél het geval, dus schrijf u direct alsnog in als u mee wilt doen!

KIRI  MAANDBEKERLees meer...

De G'Oldies let op starten om 9:30 uur i.v.m. zomertijd

De G'Oldies let op starten om 9:30 uur i.v.m. zomertijdESO- golftoernooi

Persbericht maart 2017

Voorbereidingen ESO- golftoernooi in volle gang

Net als in voorgaande jaren was het ESO-golftoernooi ook ditmaal weer snel volgeboekt. Het Emslandermeer Senior Open, dat tussen 29 mei en 2 juni wordt gespeeld op de banen van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, De Compagnie in Veendam en Gutshof in het Duitse Papenburg, kent een maximum aantal deelnemers van negentig. Verdeeld over twee groepen spelen die twee keer twee dagen met een rustdag halverwege.

Dit jaar wordt het tweede lustrum gevierd, onder andere met een feestelijk diner op de slotdag in Veendam. Het toernooi trekt golfers uit heel Nederland en uit Noord-Duitsland. Grote aantrekkingskracht  gaat uit van de combinatie van gezellige sportiviteit en een bijzonder laag inschrijfgeld.

Veel golftoernooien kennen de prijs voor een neary, voor diegene die op een par 3 zijn bal met één slag het dichtst bij de hole weet te laten landen. Het ESO-toernooi kent als enige een prijs voor een “tweary”. Traditiegetrouw is die prijs voor de speler of speelster die op de par 4 hole drie van GC Westerwolde met zijn tweede slag ( over een vijver!) het dichtst bij de vlag komt.

 
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing
Bijlagen
poster_open_golfdag_2017__ik_neem_je_mee__actie.pdf