Nieuws. Wedstrijden, Handicap herziening

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Wedstrijden, Handicap herziening

Beste Bezoeker,

wedstrijden van de WedstrijdcommissieHet ESO Golftoernooi bijna volgeboekt. U zijn nog enkele plaatsen.

Het vierdaags golftoernooi voor senioren, dat eind mei wordt gespeeld op de banen van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, Golfclub de Compagnie in Veendam en Golfclub Gutshof in Papenburg, Duitsland is inmiddels bijna volgeboekt. Meerdere leden van Martensplek nemen hieraan deel. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Alle informatie kan worden gevonden opwww.esogolftoernooien.nl.

Let op: inschrijving en/of plaatsing op de reservelijst geldt pas als er betaald is!Wijzigingen bij wedstrijden van de Wedstrijdcommissie.

1.       Vanaf heden geldt als inschrijftermijn voor wedstrijden (van de WeCo): tot 48 uur voor aanvang van de wedstrijd! De reden is dat we op die manier voldoende tijd hebben om de indeling voor te bereiden en rond te sturen. Uiteraard evalueren we dat en veranderen dat eventueel indien noodzakelijk. Wedstrijden die door anderen worden georganiseerd kennen mogelijk andere inschrijftijden.

2.       Vanaf heden geldt dat bij elke wedstrijd elke deelnemer de score in dient te voeren in de computer. Het handigst is als u daarvoor uw NGF-pasje gebruikt. De reden is dat wij discussies willen voorkomen in geval van gelijke stand, wel/niet birdies of dat die wel/niet zijn aangegeven, onduidelijk ingevulde kaarten, niet ingeleverde kaarten e.d.

3.       Wij willen graag meer aandacht geven aan wedstrijden voor 30+ handicappers. Daarom doen wij een dringend beroep op alle mentoren om hier aandacht aan te geven en 30+’ers te stimuleren aan die wedstrijden mee te doen.

 

m.v.g.

De Wedstrijdcommissie Handicap herziening 2016

Minimaal 1 x per jaar moet er van de NGF een handicapherziening plaatsvinden. Deze herziening kan alleen worden toegepast op spelers die minimaal 8 scores in de afgelopen 12 maanden hebben ingeleverd. Als men minder dan 8 scores heeft ingeleverd, dan worden deze aangevuld met scores uit het voorgaande jaar. Met 8 scores kan de herziening nauwkeuriger plaats vinden. Heeft een speler in 24 maanden minder dan 8 scores ingeleverd dan vindt er geen herziening plaats.


Voor de leden van GCM heeft de herziening woensdag 11 januari plaatsgevonden. De handicap van diverse spelers is herzien.


Het resultaat van de herziening voor GCM-leden is in zijn totaliteit als volgt:


  • Geen verandering 155

  • Handicap plus 1 voor 4 leden

  • Handicap plus 2 voor 14 leden

  • Handicap plus 3 voor 5 leden

  • Handicap plus 4 voor 1 lid

  • 211 leden hebben onvoldoende kaarten ingeleverd om een herziening uit te kunnen voeren

  • 24 (beginnende) leden hebben nog geen EGA-handicap; dus geen herzieningOf ook uw handicap is herzien kunt u op uw eigen profiel pagina van  E-Golf4U bekijken. Uw (herziene) handicap wordt op uw NGF-kaartje overgenomen.


Met vragen over uw herziening kunt u terecht bij de Regel en handicap commissie van GCM
 
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing