Nieuws. o.a. Martensplek 2 Kampioen | Herenavond Koningsdag | Vlaggetjeswedstrijd | Herenavond Dodenherdenking | Bedrijvencompetitie | Hoofdklasse Golf finale op Gelpenberg

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Geerts Marathon | Moederdag14 mei | Martensplek 2 Kampioen | Herenavond Koningsdag | Vlaggetjeswedstrijd | Herenavond Dodenherdenking | Bedrijvencompetitie | Hoofdklasse Golf finale op Gelpenberg

Beste Bezoeker,

Verslag Geerts Marathon

Driemaal is ……..

Het was voor mij de derde keer dat ik meedeed aan de Geerts Marathon.

In de eerste flight om 8 uur mocht ik starten met Berber de Jong. In de wandeling naar de 1st tee box werd ik geobserveerd door een ree naast het bospad. Op nog geen 4 meter afstand. Ik word daar nederig en ontspannen van.Lees meer...

14 mei Moederdag

Beste leden,

Zondag 14 mei a.s. is het weer Moederdag. Een dag bij uitstek om nieuwe leden te werven! Laat familie, vrienden en/of buren kennis maken met de golfsport en kom gezellig een rondje lopen op de Par 3 baan!

Nog leuker!! Maak er een complete ochtend / middag uit van, door het gebruik van de Par 3 baan te combineren met een High Tea, High Wine of High Beer, want ook aan u heren wordt tijdens deze "vrouwendag" gedacht!

Wilt u er wel rekening mee houden dat, wanneer u gebruik wilt maken van bovenstaande, reserveren verplicht is.Martensplek 2 Kampioen

Martensplek 2 Kampioen

Heren Senioren 18-holes 2e Klasse

Promotie naar de 1e Klasse

Het team Martsenplek 2 bestaande uit;

Captain Hans Pieper, Henk Eefting, Frans Röben,
Ed Rump, Gerard Nijland, Dick Rövekamp,
Henk de Leeuw en Eef Burgwal.
       
Deze speelden afgelopen vrijdag 21 april jl. op Golf Parc Sandur in Emmen de laatste competitiewedstrijd tegen Havelte 4, deze wedstrijd werd gewonnen met 26-10 en daarmee werd het ongeslagen Kampioen.

De Herenavond Dodenherdenking

De Herenavond

Op 4 mei Dodenherdenking

Starten vanaf 17:15 uur

Graag op tijd aanmelden en starten zodat wij ruim voor 20:00 uur binnen zijn.

Commissie is vanaf 16:45 aanwezig

De Herenavond Koningsdag

De Herenavond

Op 27 april Koningsdag

 gaat niet door.

Vlaggetjeswedstrijd 27 april, Koningsdag

Vlaggetjeswedstrijd

Donderdag 27 april, Koningsdag, wordt de jaarlijkse Vlaggetjeswedtrijd gespeeld.
Bij deze wedstrijd in Strokeplayvorm krijgen alle deelnemers een vlaggetje mee met hun naam erop plus het playing handicap + de 72 slagen van de baan. Iedere hole moet worden uitgespeeld en de slagen genoteerd. Wanneer alle slagen zijn verspeeld wordt waar de laatste gespeelde bal neerkomt het vlaggetje in de grond gestoken en wie het verst komt, is de winnaar.
Dit jaar wordt deze wedstrijd gesponsord door Weber Mannenmode uit Beilen en zij stellen een mooi prijzenpakket beschikbaar.
De Wedstrijdcommissie stelt het zeer op prijs wanneer de deelnemers zich kleden in het teken van Koningsdag, dus in het oranje of iets rood/wit/blauws.

Even voorstellen … Weber Mannenmode
Als liefhebbers van de sport en zelf fervente golfers, zijn Jan en Pascale Weber van Weber Mannenmode in Beilen uitstekende sponsors van deze golfwedstrijd. Weber Mannenmode is een stijlvolle winkel aan de Beiler Brinkstraat 29, met merken als Olymp, VanGuard, Camp David, Alberto, Lerros en Fellows United. Winkelen bij Weber wordt extra leuk (en voordelig!) door de vele ludieke acties en aantrekkelijke kortingen. Kom langs voor advies op maat en een heerlijk kopje koffie.

Weber Mannenmode, voor de moderne man die weet wat hij wil!Bedrijvencompetitie Exloo - Martensplek

Grote deelname aan 1e Ronde Bedrijvencompetitie Exloo - Martensplek

Ruim 40 deelnemers stonden maandag 10 april aan de start van de 1e ronde voor de Bedrijvencompetitie tussen Golfbaan Exloo en Golfbaan Martensplek.
Deze competitie wordt wisselend op deze golfbanen gespeeld over 5 rondes van april tot en met de finale op 18 september waarbij de 4 beste resultaten tellen voor de eindscore.
De teams worden samengesteld door het deelnemende bedrijf en bestaat uit 2 spelers. De maximale handicap is gesteld op 36.

Na afloop van deze 1e 18 holes wedstrijd kon onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag bekend gemaakt worden.
Winnaar deze dag werd het team van KIRI-bowling met een score van 68 punten. Hiermee verdienen zij een gereserveerde parkeerplaats voor de volgende maand, tweede werd het team van ABN-AMRO met 65 punten.
Derde en vierde werden de teams uit Exloo van Prins Schilderwerken en JR-Investments, ieder met 60 punten. 

Ook waren er nog individuele prijzen voor de Longest Drive, deze werd gewonnen door Roelof de Graaf bij de heren, en Herma Spaargaren bij de dames. De Neary werd gewonnen door Geert Nijboer. 

Na deze zeer geslaagde golfdag kijken we alweer uit naar de 2e ronde op 19 mei op de baan van Exloo.

Uitslagen bedrijven competitie 2017 zie de site martensplek.nl
Business - Bedrijvencompetitie en wedstrijden 

Met sportieve groet,

Mirjam Geerts
Golf&Business "club18deveen"

Haarweg 22
7936 TP Tiendeveen
0528-331558
receptie@martensplek.nl
www.martensplek.nl21 mei Golf finale Gelpenberg

21 mei Hoofdklasse Golf finale dames en heren op de Gelpenberg

 
In het weekend van 20 en 21 mei zal op de golfbaan de Gelpenberg te Aalden top golf voor dames en heren te zien te zijn. De beste amateur golfers van Nederland zullen aanwezig zijn.

Zaterdag 20 mei vinden de kruisfinales plaats en op zondag 21 mei de finales. Teams van o.a. de Noordwijkse, de Pan, de Haagsche en de Eindhovensche  zullen strijden om het Nederlands kampioenschap.

Dit biedt een unieke gelegenheid om van dichtbij de beste amateurgolfers van Nederland in actie te zien.


Dus top golf dichtbij.

Bird Watching Day 2017

BirdWatchingDay2017

Op zaterdag 6 mei wordt de nationale Bird Watching Day gehouden. Wij gaan meedoen op Martensplek, maar i.p.v. 6 mei

Op          DINSDAG 9 MEI !!!

Op die vroege ochtend gaan we vogels spotten en tellen onder de bezielende leiding van twee vogelkenners onder wie lid Reijer Römer. Hij doet dat bijna elk jaar met Jan Smit. Dit jaar lukt dat niet op de geplande dag, vandaar dat we dat gaan doen op 9 mei.

De bedoeling dat iedereen, die mee wil doen, zich bij de club meldt om 06.00 uur ’s morgens, waarna we vertrekken naar de spotplaatsen.

Meld je daarvoor aan via a) een e-mail naar secretariaat@martensplek.nl of via b) opgave bij de receptie en doe dat vóór 8 mei 14.00 uur, zodat we weten hoeveel mensen meedoen.

Dit bijzondere evenement is een voorbeeld van de samenwerking tussen de KNGF, Vogelbescherming Nederland en Stern. Hieruit is de werkgroep Golfers Love Birdies ontstaan, die zich o.a. inzet voor de Bird Watching Day.

DOE MEE AAN DEZE BELANGRIJKE DAG VOOR DE NATUUR EN EEN LEERZAAM AVONTUUR OP MARTENSPLEK!!

  
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing